Csokitorta
Hozzávalók:
Piskóta:
- 3 tojás
 - 3 evőkanál cukor
 - 2 evőkanál liszt
 - 1 evőkanál kakaó
 
Krémhez:
- 7,5 dl tejszín
 - 200 gr étcsokoládé
 - pici só
 - 1 narancs reszelt héja
 - 1 csomag vaníliás cukor
 - késhegynyi őrölt fűszerek: cayenne bors, szegfűszeg, fahéj, szerecsendió
 
A piskóta hozzávalóiból tortalapot sütök és a kapcsos tortaforma aljára helyezem. A 200 gr étcsokoládét 2,5 dl tejszínben melegítve felolvasztom, majd mikor kihűlt bele keverem a maradék tejszínből vert habot és a fűszereket. Rásimítom a tortalapra, majd 1 éjszakát pihentetem a hűtőben.

